Ouderkring

Kristof Janssens - Voorzitter

Ik ben papa van Zoë, Kobe en Mil (5e leerjaar) en echtgenoot van Lobke. Ik heb samen met haar een klein bedrijfje waarbinnen ik als consultant mee nadenk over software oplossingen voor bedrijven. In mijn vrije tijd ben ik trainer bij KFC Herenthout. 2 keer per jaar kan je mij ook op een marathon terugvinden. Verder hou ik van wandelen en lekker eten.


Véronique Sels – Ondervoorzitter

Mijn naam is Véronique Sels. Ik ben de mama van 2 jongens hier op school, in de 2e kleuterklas en het 2e leerjaar. Zelf werk ik al 15 jaar als kinderverzorgster. Ik ben bij de Ouderkring gekomen om de school te helpen. Gaandeweg kom je ook wat meer te weten over de werking van de school, wat ik zelf heel interessant vind, zoals de redenen achter beslissingen. Maar ook om klankbord te zijn voor alle ouders. Bezorgdheden of frustraties aan de schoolpoort laat ik graag horen aan de school zodat we kunnen zien of er een oplossing is om deze weg te nemen.


Lobke Mertens - Secretaris

Ik ben mama van Mil (5e leerjaar) en vrouw van Kristof. In de Ouderkring ben ik lid van de werkgroep quiz en steek ik een handje toe bij de andere activiteiten. In mijn professioneel leven ben ik zelfstandig project manager.  In mijn vrije tijd lees ik graag, speel ik nog zeer af en toe piano en hou ik ervan om wandelingen te maken.


Ellen Van Dyck - Penningmeester

Ik ben mama van Elize (2012), Kobe (2014) en Ella (2018). Ik werk als zorgjuf in een basisschool in Borgerhout, ik ondersteun er zowel in de kleuterschool als in het eerste leerjaar. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich goed voelen op school en dat ze graag naar school gaan, mede om deze reden heb ik beslist om mijn steentje bij te dragen door lid te worden van de Ouderkring. Verder vind ik sport en beweging enorm belangrijk, je zal me dan ook regelmatig al lopend of fietsend kunnen spotten. Wanneer er dan nog tijd over is kan je me terug vinden in de keuken waar ik zowel gezonde als minder gezonde desserts op tafel tover.


Evie Cools

Ik ben mama van Quinten en Ruben (5e leerjaar) en werk als juf in het buitengewoon basisonderwijs. Daarnaast wil ik ook betrokken zijn bij het onderwijs van mijn kinderen. De Ouderkring is hiervoor de plek bij uitstek.


Sandra Van De Wyngaert

Ik ben Sandra Van De Wyngaert (1985) mama van Mette (2012) en Siebe De Pauw (2014). Mijn hobby's zijn wandelen, lopen en fotograferen! Af en toe nog wat cruisen met de mini of er aan sleutelen. Ondertussen steek ik al 5 jaar mijn handen uit de mouwen bij de Ouderkring en zal dit nog doen tot ik niet meer mag. Want vele handen maken licht werk. Voor de kinderen iets doen/geven vult een mensenhart en daar word ik gelukkig van. 


Wendy Van Gansen

Ik ben de mama van Vic (5e leerjaar) en Caro. Binnen de Ouderkring zet ik mij vooral in de voor de werkgroep Kerstdrink, maar sta ik ook (met luide stem) paraat om te helpen op de quiz, het schoolfeest, …. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en drink ik graag een cava. Overdag kan je mij bij L&S Mode terugvinden als winkelassistente.


Pascal Raeymaekers

Naar top