Wie zijn wij

Je kan ons altijd aanspreken aan de schoolpoort:

Bart Heungens (voorzitter)

bartIk ben papa van Enora (4e middelbaar College Heist) en Matteo (6e leerjaar). Om niet altijd achter mijn computer te zitten (als zelfstandig IT consultant), heb ik beslist om mijn steentje bij te dragen in de ouderkring bij de praktische organisatie van de evenementen die wij organiseren zoals het schoolfeest. En als de tijd het af en toe toelaat speel ik mee met de Lego van mijn kinderen (of is het andersom)?

Lobke Mertens (penningmeester)

Ik ben mama van Mil (6), Moesje van Zoë (bijna 10) en Kobe (8) en vrouw van Kristof. In mijn professioneel leven ben ik linguistic consultant. Dat houdt in dat ik mij veel en graag bezig houd met taal. In mijn vrije tijd lees ik graag, speel ik nog zeer af en toe piano en hou ik ervan om wandelingen te maken. Af en toe maak ik ook de fitness onveilig.

lobkekristof

Kristof Janssens

Ik ben papa van Zoë, Kobe en Mil en echtgenoot van Lobke. Ik heb samen met haar een klein bedrijfje waarbinnen ik als consultant mee nadenk over software oplossingen voor bedrijven. Ik speel voetbal, zowel op het veld als in de zaal, ga graag fitnessen en wandelen en hou van lekker eten.

Ellen Van Dyck

Ik ben mama van Elize (2012), Kobe (2014) en Ella (2018). Ik werk als zorgjuf in een basisschool in Borgerhout, ik ondersteun er zowel in de kleuterschool als in het eerste leerjaar. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich goed voelen op school en dat ze graag naar school gaan, mede om deze reden heb ik beslist om mijn steentje bij te dragen door lid te worden van de ouderkring. Verder vind ik sport en beweging enorm belangrijk, je zal me dan ook regelmatig al lopend of fietsend kunnen spotten. Wanneer er dan nog tijd over is kan je me terug vinden in de keuken waar ik zowel gezonde als minder gezonde desserts op tafel tover.

Evie Cools

Ik ben mama van Quinten (5e leerjaar) en Ruben (2e leerjaar) en werk als juf in het buitengewoon basisonderwijs. Daarnaast wil ik ook betrokken zijn bij het onderwijs van mijn kinderen. De ouderkring is hiervoor de plek bij uitstek.

Filip Wouters

filipIk ben papa van Lander en Noor en daarnaast zelfstandig schrijnwerker. In de vrije tijd die ik heb, help ik graag bij de activiteiten van de school en ouderraad om een beetje verbonden te zijn met de omgeving waarin mijn kids zich elke dag bevinden.

Wendy Van Gansen

wendyIk ben Wendy Van Gansen, mama van 2 kinderen. Caro 20 jaar studeert aan Thomas More en Vic 7 jaar zit in het 2ste leerjaar . Mijn overige tijd wou ik graag nuttig besteden en heb ik een aantal jaren geleden gekozen om mij in te zetten voor de ouderkring

Ann Van Looy (secretaris)

Ik ben Ann Van Looy, mama van Simon. Ik vind het belangrijk om mee te denken en doen in de schoolse omgeving. Zodat onze kinderen een toffe tijd kunnen beleven tijdens hun eerste 10 jaar van hun schoolwezen.
Ondertussen zet ik me ook met volle overgave in als secretaris van de ouderkring.

Veronique Sels

Ik ben mama van Milan (4) en Matz (1 jaar). Ik ben kinderverzorgster in de Witte Wolk Lier en Heist Op Den Berg en in mijn vrije tijd hou ik me met mijn eigen bengels bezig thuis. En als ze het toelaten rust ik even uit in de zetel of amuseer ik me met foto’s trekken – bewerken – collage’s – fotoboeken – … Graag wil ik mee betrokken zijn met wat er met mijn kinderen gebeurt dus de ouderkring leek me hier ideaal voor.

Sandra Van De Wyngaert

Ik ben mama van Mette (2012) en Siebe (2014). Ik zit mee in het project natuurouders en daar de ouderkring dit project ondersteunt wil ik mijn hulp nu ook aanbieden bij de ouderkring. Helpen waar nodig voor blije kindergezichten want vele handen maken licht werk. Verder werk ik als poets hulp en mijn hobby’s zijn wandelen en de classic mini.

Pascal Raeymaekers