Wie zijn wij

Je kan ons altijd aanspreken aan de schoolpoort:

Bart Heungens (voorzitter)

bartIk ben papa van Enora (6e lj.) en Matteo (2de lj). Om niet altijd achter mijn computer te zitten (als zelfstandig IT consultant), heb ik beslist om mijn steentje bij te dragen in de ouderkring bij de praktische organisatie van de evenementen die wij organiseren zoals het schoolfeest. En als de tijd het af en toe toelaat speel ik mee met de Lego van mijn kinderen (of is het andersom)?

 

Wouter De Ridder (ondervoorzitter)

wouterIk werk bij Peter Kip, ben papa van Nine (3de lj.), Hidde en Thiess (6de lj) en echtgenoot van Sandra Gommers (onthaalmoeder). Alle organisaties op en rond school kunnen pas slagen als er veel helpende handen zijn, daarom draag ik graag mijn steentje bij in de ouderkring. Verder ben ik vanuit de ouderkring lid van de gemeentelijke adviesraad lokaal overleg kinderopvang en de schoolraad.

 

Lobke Mertens (penningmeester)

Ik ben mama van Mil (4), Moesje van Zoë (bijna 8) en Kobe (6) en vrouw van Kristof. In mijn professioneel leven ben ik linguistic consultant. Dat houdt in dat ik mij veel en graag bezig houd met taal. In mijn vrije tijd lees ik graag, speel ik nog zeer af en toe piano en hou ik ervan om wandelingen te maken. Af en toe maak ik ook de fitness onveilig.

lobkekristof

Kristof Janssens

Ik ben papa van Zoë, Kobe en Mil en echtgenoot van Lobke. Ik heb samen met haar een klein bedrijfje waarbinnen ik als consultant mee nadenk over software oplossingen voor bedrijven. Ik speel voetbal, zowel op het veld als in de zaal, ga graag fitnessen en wandelen en hou van lekker eten.

 

Evie Cools (secretaris)

Ik ben mama van Quinten (3e leerjaar) en Ruben (laatste kleuterklas) en werk als juf in het buitengewoon basisonderwijs. Daarnaast wil ik ook betrokken zijn bij het onderwijs van mijn kinderen. De ouderkring is hiervoor de plek bij uitstek.

 

Conny Lathouders

 Ik ben mama van Quinten 4de leerjaar en Brent 3de leerjaar. Ik ben verpleegkundige in een wzc en wil mijn kinderen de kans geven om zich tot een goede volwassene te ontplooien. Ik ben reeds 4jaar lid van de ouderkring.

 

Filip Wouters

filipIk ben papa van Lander en Noor en daarnaast zelfstandig schrijnwerker. In de vrije tijd die ik heb, help ik graag bij de activiteiten van de school en ouderraad om een beetje verbonden te zijn met de omgeving waarin mijn kids zich elke dag bevinden.

 

Tom Verheyen

tomIk ben de papa van Lente en Milan. Lente zit bij juf Katrien in 3kb en Milan bij juf Liesbeth in 1kb. Ik ben zelf ook oud-leerling van Klim Op.

 

 

 

Wendy Van Gansen

wendySamen met Gert lieckens heb ik 2 kinderen: Caro (17 j) zit in haar laatste jaar mode en creatie en Vic is 4 jaar en zit in de 2 de kleuterklas Sinds vorig schooljaar ben ik bij de ouderkring gekomen en hoop dit nog vele jaren met een glimlach te kunnen doen !!!

 

Ann Van Looy

annIk ben de mama van Simon Obbers. Door de week werk ik als thuisverzorgende voor het OCMW Nijlen en als ik even wat vrije tijd heb, dan ga ik wandelen met onze hond Max of zwemmen.

 

Steve Van de Locht

steveIk ben papa van 3 en pluspapa van 2. Met nog 4 kinderen op de lagere school merk ik dagelijks hoe groot de invloed van die school op onze kinderen is. Tegelijk ben ik al 8 jaar onder de indruk van wat onze ouderraad voor Klim Op en onze kinderen doet en heb daarom besloten om vanaf dit jaar mijn steentje bij te dragen.

 

Pascal Raeymaekers